Kesäterveisiä Kanervasta 2022

Kiitos kuluneesta kaudesta kaikille pitkäaikais-, kriisi- ja tukiperheillemme!

Kesä
Kanervan kesäsulku on ajalla 11. – 31.7.2022. Sulun aikana kunnissa on lista käytössä olevista kriisiperheistä. Kunnat tekevät sijoitukset suoraan perheisiin, joten soitot tulevat kunnista. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian töihin palattuamme niihin kriisiperheisiin, joihin sulun aikana on sijoitettu lapsia. Tuki-ja pitkäaikaisperhesijoituksia ei sulun aikana tehdä.

Syksy
Valmennukset, koulutukset ja ryhmät
• PRIDE -valmennus alkaa syksyllä
• Tukiperhevalmennus alkaa syyskuussa
• Tunnetyöskentely -ryhmä alkaa syksyllä
• Kriisikahvit jatkuvat
• Perhehoitajien koulutusviikonloppu 13.-14.8.22 Hyvinkää Hotel Sveitsi, ilmoittautuminen aukeaa to 9.6. klo 8:00
• Perhehoitajan oikeudet ja velvollisuudet – koulutus perhehoitajille 5.10.22 Hämeenlinnassa Hotelli Vaakunassa, kutsut tulossa syksyn saapuessa

Muutoksia Kanervassa
Anne Hurjanen-Pohjavuori on aloittanut Kanervassa tammikuussa perhehoidon ensimmäisen vuoden jälkeisessä tukityössä. Annu Vilppo tekee Kanervassa palvelusihteerin tehtäviä ja on pääasiassa paikalla ti-to. Marika Mäkelä on jäänyt perhevapaalle 2.6. Marikaa sijaistaa Nina Lilja siihen asti, kunnes Eija Luodes palaa Kanervaan vuoden vaihteessa.

Aurinkoa, lämpöä ja iloa kesäänne toivottaa:
Nina, Riitta, Marika T, Mirva, Anne ja Annu